Ervaringen van deelnemers van de magische reis naar Damanhur

"Lucy, nogmaals dank voor deze bijzondere, inspirerende, onvergetelijke reis.In al zijn facetten.
De plek, de mensen, de liefde voor het leven, de innerlijke rust, de uitstraling, de kracht, de zachtheid, de verfijndheid, de sociale systemen, de aandacht voor details... dat heeft mij nog het meeste geraakt."
- Yolanda Eigenstein

"Wat een bijzondere tijd is het geweest in damanhur. Lucy enorm bedankt voor het scheppen van deze mogelijkheden. Ik heb het erg fijn gehad, zo fijn dat ik had willen blijven, als ik geen andere lieve mensen, verplichtingen, projecten hier in Nederland had gehad."
- Astrid Siahaya

"Eerstens de reading, die heeft op mij een sterke indruk nagelaten . Er werden nagels met koppen geslagen . DIngen die ik van mezelf al wist , doch de bestiging van persoonlijke eigenschappen werden nog maar eens extra in de verf gezet . Hier kan ik mee verder.
Tweedens : de ervaring tijdens de pranahealing de eerste avond , ik was er helemaal weg van.
Derdens : het bezoek aan de boomhuizen en de uitleg en ervaring van plantenmuziek. IK was hiervan sterk onder de indruk . Dit heeft mijn beeeld over de plantenwereld sterk gewijzigd. Hier wil ik meer van weten.
Vierdens : Het bezoek aan de tempel met de grote sipgels . Dit was een "waw" ervaring. Wat ik ook mooi vond in deze reis was de ervaringen die we konden delen. De openhartigheid was een sterke kant van de groep.
Begeleiding : Ik heb het al gezegd Lucy . Jouw begeleiding was meer dan voldoende. Je was sterk toegewijd aan de groep. Je had het voordeel dat de mensen van Damanhur jou kende, dat heeft het voor de groep ook gemakkelijk gemaakt . Je deed het rustig, iedereen bevragend. Ik vond jou zelf heel erg sterk."
- Leopold Fransen

"Het ligt ondertussen enkele weekjes achter mij,ons tripje naar damanhur,maar ben nog steeds onder de indruk. Vond het een plaats met enorme goede energie,waar ik nog van nageniet. Ben toch blij dat ik me heb aangesloten bij de groep van magical people,als ik smorgens het verbond met hen maak voel  duidelijk het verschil dan op een dag dat ik dat niet doe. Het gevoel dat dat geeft is een enorm open hart en liefdes energie voor anderen. Een positieve stroming die door mij heen gaat en me vult met liefde. Maar heb ook genoten van ons groepje samen,zo totaal andere mensen,maar ieder met zijn verhaal en elke dag kwamen we een stukje dichter bij elkaar,denk dat het wonderen kan doen om nog net iets langer samen te blijven. Heb van ieder van de groep wel iets geleerd en iets meegenomen waar ik nog iets mee kan doen later. Vind het ook mooi hoe de mensen ginder samen leven en in groep waarschijnlijk elke dag hechter beleven wat wij een weekje mochten beleven.Vond de begeleiding ook wel goed,je was bij aankomst op mij aan het wachten ook al was het al laat. We hebben alles goed in groep kunnen bespreken en wouden we iets doen dan kon dat of probeerde je dat te regelen. Was heel blij dat we een begeleidster hadden zou ginder niet geweten hebben waar te starten en waar te zijn,maar vond het vooral ook leuk omdat Lucy een van ons was, ze was geen gids, maar begeleide ons en hoorde ook bij de groep als vriendin en dat was leuk."
- Cathy Vervoort

"Mijn (week)bezoek aan Damanhur boodt me een optimale ervaring om alle aspecten van mijn nieuwsgierigheid te onderzoeken. Ik vond het prettig dat ik dat zowel in groepsverband als op eigen houtje kon doen.
Naast de uitgebreide programma mogelijkheden, vond ik het van bijzonder toegevoegde waarde dat onze Nederlandse reisleiding ons alles kon vertellen over Damanhur. Met plezier deelden zij hun uitgebreide ervaring van en interesse in Damanhur. Omdat de reis verder ook goed verzorgd was kon ik mij volledig en optimaal toeleggen op het ervaren van de vele dimensies die Damanhur (rijk) is en maken, en op hoe daarmee samengewerkt wordt.
Ik heb mede dankzij de Nederlandse reisleiding (Life Creations) een optimale week gehad en ben ik ze daar erg dankbaar voor. Bedankt voor de hartelijke en zorgzame begeleiding."
- Douwe Dronkert

"Ik kon me, mede na het tot me nemen van de esoterische fysica, alles voorstellen bij het perspectief van een man als Falco die vanuit zijn geschiedenis met de ontwikkeling en teloorgang van Atlantis ziet hoe het anders kan en moet. En ik kan ook zien wat er dan nu anders gaat dan hoe het toen moet zijn gegaan, omdat Atlantis voor een deel ten onder is gegaan door waardesystemen waar macht-, autoriteit- en elitedenken de boventoon voerden. Damanhur wil - dat is wat ik steeds heb begrepen en ook ervaren kan in wat mensen willen bereiken - in de window of time waarin we nu zijn aan die waardesystemen voorbij door 'diversiteit' en 'gelijkwaardigheid' uit te dragen (en dat zijn dan ook weer waarden die in de Italiaanse cultuur (nog) niet voorhanden zijn en waar men vanuit deze plek dan ook expliciet aan bijdraagt).

Ik ben blij dat ik het allemaal van dichterbij heb mogen 'inlaten' en ik dank jou voor de manier waarop dat is gegaan."
- Margot Bosman

Ga ook mee naar Damanhur en zie en ervaar het met je eigen ogen

Nieuwsbrief aanmelden

Nieuwsbrief

Meld je aan! Boeiende artikelen en een gratis ebook.
Online trainingen

Online trainingen

Schrijf je nu in voor de online trainingen!
Lees mijn weblog

Lees mijn artikelen

Ik schrijf regelmatig nieuwe artikelen.