Lucy Schaaphok: wie is ze?

 


 Ik ben geboren in 1974 in Leek(Gr), waar ik ook opgegroeid ben. Een aantal jaren heb ik in Delft gewoond en heb in Leiden en later in Groningen psychologie gestudeerd. Ik ben getrouwd geweest, heb 2 kinderen gekregen en ben jaren later weer gescheiden. Het onderzoeken van verbindingen tussen mensen, relatievormen, en vanuit vrijheid verbinden met elkaar is iets waar ik mij veel mee bezighoud. Op redelijk jonge leeftijd heb ik al verschillende dierbare mensen verloren. Dit heeft mijn kijk op leven en dood behoorlijk veranderd. Loslaten is heel belangrijk in het leven en dan heb ik het niet alleen over het loslaten van mensen, maar ook over al het oude wat niet meer in het nu dient. Het leven is voor mij een bijzondere ontdekkingsreis waarin het voor mij een uitdaging is om in het nu te zijn.
Een groot gedeelte van mijn leven tekende en schilderde ik graag en de laatste jaren heb ik er ook mijn beroep van gemaakt. Ik heb de kunst en bewustwording verbonden in mijn workshops en cursussen. In de persoonlijke sessies die ik geef hoeft de kunst niet aanwezig te zijn.

Ik heb veel verschillende trainingen en workshops gevolgd. De schat aan ervaringen die ik hiermee heb opgebouwd combineer ze in de persoonlijke sessies, kunst en bewustwording. Ook mag ik graag bijzondere workshops van anderen bekendheid geven door het samen organiseren ervan voor haar klanten.
Ik heb o.a. Avatar, Damanhur university, Selfhealing, Biodanza opleiding, Hatha yoga en Soulollage gedaan. Ik heb veel gewerkt met innerlijke persoonlijkheden, overtuigingen, inner senses en expressief dansen.
Jarenlang ben ik initiafneemster geweest bij het opzetten en draaien van een particuliere school.
Workshops en cursussen die ze geeft zijn onder andere De Kracht van Schilderen, SoulCollage. Ook organiseer en begeleid ik spirituele reizen. Een vaste reis waarvan Lucy organisator en begeleider is is naar Damanhur in Italië.

Wat mensen zeggen over Lucy Schaaphok: authentiek, krachtig, accepterend, liefdevol, intuïtief en creatief. Ze slaat vaak de spijker op z'n kop. Ze is praktisch ingesteld en plaatst zich naast je in je ontwikkelingsproces. Ze oordeelt zo min mogelijk en accepteert wie je bent. Humor en om jezelf lachen is voor haar een behulpzame manier om te relativeren.

Potentieel en dromen
Ik ga uit van het potentieel dat iedereen heeft. Vaak zitten we onszelf in de weg en zien niet welke bijzondere, authentieke en krachtige mensen we werkelijk zijn. Ik zie dit potentieel in je en maak dit in je wakker.
Ik help je bij het anders kijken naar je leven en stimuleer je om uit je "comfortzone" te stappen, want dat is volgens mij de weg naar groei - je angsten in de ogen te kijken.
Ik help mensen om weer in hun dromen te geloven en te realiseren. Ik vind het zo mooi om te zien als mensen er weer voor gaan en groeien in hun zelfvertrouwen.

Cursussen,workshops, persoonlijke sessies en reizen
Mijn cursussen, workshops, reizen en persoonlijk sessies zijn verfrissend, verhelderend en transformerend. Dus pas op! Neem pas contact op als je echt bereid bent om te transformeren!

Nieuwsgierig geworden? Bel dan voor een gratis introductiegesprek: 06-42546969
Of mail naar info@life-creations.nl 

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Life Creations en ontvang gratis de handout: Ervaar de Kracht van Schilderen

Interview met Lucy Schaaphok

 

Wat mensen zeggen over Lucy:

"Ik bewonder haar krachtige energie die ze uitstraalt en ook voor wat zij doet en waar zij achterstaat. Dat vind ik zo bijzonder, zo is zij een voorbeeld voor mij om met passie te doen wat ik leuk en belangrijk vind." - Richard Piersma

M.: "Wat ik kenmerkend van Lucy vind is dat ze me met liefde en wijsheid begeleid heeft bij mijn ontwikkelingsproces. Hierdoor heb ik meer inzicht gekregen in mezelf en ben dichter bij de kern van mijn Zijn gekomen.
Het mooie vind ik dat het op een natuurlijke manier gebeurt, als van-zelf."

TV opname van Lucy in haar atelier (en ateliers van collega's):


 

 

Follow lucyschaaphok on Twitter

Aanbevolen boeken:

Kracht door bewustwording
Kracht door bewustwording
Sanaya Roman
 
De kracht van het Nu
De kracht van het Nu
Eckhart Tolle
 
Een nieuwe aarde
Een nieuwe aarde
Eckhart Tolle
 
 

 

Nieuwsbrief aanmelden

Nieuwsbrief

Meld je aan! Boeiende artikelen en een gratis ebook.
Online trainingen

Online trainingen

Schrijf je nu in voor de online trainingen!
Lees mijn weblog

Lees mijn artikelen

Ik schrijf regelmatig nieuwe artikelen.