Quotes

 

"
Als eerste wil ik noemen dat de workshops mij dichter op mijn zielspad hebben gebracht. Ik voel het stromen en krijg energie van de avonden. Ik voel dat ik door de tijd heen meer in mijn kracht ben komen te staan. Ik voel me zeker over wie ik ben en waar ik voor sta. Toen ik begon met de workshops was ik zoekend en twijdfelde ik aan mijn waarheid. Mede door de workshops voel ik mij getransformeerd in een vrouw die liefde voelt voor zichzelf en de mensen om mij heen. Ik voel dat ik er mag zijn en dat ik onzettend krachtig ben.
Dankbaar voor jou als persoon, kalm en inspirerend.
"

- Christina de Jong, deelnemer Soulfulnessavonden (in contact met jezelf)

"
Voor mij was het de eerste keer dat ik de rouw rond het sterven van mijn zusje creatief kon verbeelden. k kon mijn handen en mijn harte gebruiken voor het maken van een kaart. De dagen erop heb ik vooral aan de kaart beleefd dat het inderdaad mijn eigen unieke proces en uiting daarvan is!
Het proces heeft me geraakt, het heeft me stil gemaakt van binnen. En ik ben aan het uitknippen en verzamelen van plaatjes gegaan.
"

- Cis Harmse, deelnemer workshop SoulCollage

"
Het Proces: was ik van onder de indruk, verliep heel mooi en voelde veilig. De betrokkenheid van iedereen voelde goed, en jouw aanwezigheid helemaal. Het Proces gaf onvermoede inzichten. Je rust, steun, en openhartigheid over jezelf, zij het heel bescheiden, was precies goed voor mij. Achteraf had ik het gevoel nog graag eens met je door willen te praten.
"

- K vd M, deelnemer workshop SoulCollage

"
Het maken van de collages vond ik heerlijk. Ontspannen en ik heb geen druk ervaren. Daar was jij, Lucy heel duidelijk en faciliterend in. Plezierig!
Het proces was ongewoon en daardoor eerst wat spannend. Daarna boeiend om te merken wat er met mezelf gebeurde wanneer ik me mee liet nemen in mijn kaart. Ook bijzonder wat ik bij anderen zag. Kernachtig, verstild en krachtig.
Ik vond het verrassend en bijzonder! Ik heb genoten Ook vond ik het inspirerend om jou te ontmoeten Lucy! Je kunst, de manier waarop je in het leven staat. Mooi!!
"

- M vd M, deelnemer workshop SoulCollage

"
Afgelopen zondag nam ik deel aan een workshop Soulcollageģ bij Lucy van Life Creations. In 1 woord geweldig. In meer woorden beschreef ik het als van leuk en gezellig naar mooi en transformerend. Het heeft me aan het huilen gebracht, zoveel kracht, vrijheid en liefde voelde ik. En het was het waard. Ik vond het een geweldige workshop.
"

- Kim Vermeer, deelnemer workshop SoulCollage

"
Veel inspiratie opgedaan om er zelf mee aan de slag te gaan. Ik heb inspiratie voor hoe ik dit zelf kan gaan gebruiken in mijn coaching. Ik vond het inspirerend.
"

- GabriŽlla Croiset, deelnemer workshop SoulCollage

"
Meaningfull for me: talking so that you are done with the conscious. Then the unconscious can come through. That is where my real learning is. It feels very good.
"

- Searl Vetter, Life and leadership coach, deelnemer workshop SoulCollage

"
Wat ik kenmerkend van Lucy vind is dat ze me met liefde en wijsheid begeleid heeft bij mijn ontwikkelingsproces. Hierdoor heb ik meer inzicht gekregen in mezelf en ben dichter bij de kern van mijn Zijn gekomen.
Het mooie vind ik dat het op een natuurlijke manier gebeurt, als van-zelf.
"

- M.

"
Ik bewonder haar krachtige energie die ze uitstraalt en ook voor wat zij doet en waar zij achterstaat. Dat vind ik zo bijzonder, zo is zij een voorbeeld voor mij om met passie te doen wat ik leuk en belangrijk vind.
"

- Richard Piersma

Nieuwsbrief aanmelden

Nieuwsbrief

Meld je aan! Boeiende artikelen en een gratis ebook.
Online trainingen

Online trainingen

Schrijf je nu in voor de online trainingen!
Lees mijn weblog

Lees mijn artikelen

Ik schrijf regelmatig nieuwe artikelen.