Online training SoulFulness

 

In deze zeer eenvoudige online training ontvang je veel informatie over hoe jij je leven met diepere betekenis kunt leven. Je leert hoe je meer in verbinding met jezelf (je ziel) kunt staan. Je ontvangt praktische tips en vragen die je bewust maken van waar je nu staat. Daarnaast zullen de oefeningen en vragen je uitdagen om patronen in jezelf te veranderen zodat je leven leuker en lichter wordt!

De training bestaat uit 7 modules, elk met een eigen thema:

 • Aandacht
 • Overtuigingen
 • Je lichaam, je basis
 • Relaties
 • Je afstemmen op je levensmissie
 • Overgave

 In elke module vind je inspirerende informatie over hoe jij elke thema kunt gebruiken om je patronen te veranderen. Ook zijn er leuke oefeningen en praktische vragen die je helpen bij hetbewustworden van waar jij staat in het leven en hoe je verandering kunt aanbrengen. Dit alles is gericht op dat jij een vrijer en liefdevoller leven kunt hebben!

Zelf heb ik ook met deze them's gewerkt en het is verbazingwekkend hoeveel positieve impact dat op mijn leven heeft gehad: hierdoor kan ik mijn leven zo vormgeven zoals ik dat doe, met veel plezier!

De training is geschikt voor jou:

 • Als je op je eigen tempo patronen in je leven wilt doorbreken
 • Als je tijd voor je persoonlijke ontwikkeling wilt nemen
 • Als je klaar bent met dat het leven je overkomt en het heft in eigen handen wilt nemen
 • Als je inspiratie zoekt om verder te komen op je pad
 • Als je je vermogen om je leven zo vorm te geven zoals jij dat wenst wilt vergroten

Deze training is eerder in de vorm van workshops gegeven, met zeer positieve resultaten!!

Je houdt ten alle tijden onbeperkt toegang tot de training. na het volgen van de eerste module, is de volgende module beschikbaar.

Investering

Maar €25,-! voor de gehele training. Spotgoedkoop!

Je betaalt dus 1 bedrag voor de gehele training, incl. alle modules. Je kunt na betaling dus alle modules volgen. geen maandabonnement, geen deelbedrag. Wanneer je het bedrag betaalt kun je dus de gehele training doen.

Je kunt betalen met paypal of creditcard, je kunt dan gelijk beginnen.
Heb je beide betaalmethode niet tot je beschikking? Bestel dan via het onderstaande formulier en maak €25,- over naar 5145538 t.n.v. Life Creations te Goutum. Na betaling krijg je toegang tot de training.

Ervaringen van deelnemers:

"  Als eerste wil ik noemen dat de modules mij dichter op mijn zielspad hebben gebracht. Ik voel het stromen en krijg er energie van. Ik voel dat ik door de tijd heen meer in mijn kracht ben komen te staan. Ik voel me zeker over wie ik ben en waar ik voor sta. Toen ik begon met de modules was ik zoekend en twijdfelde ik aan mijn waarheid. Mede door de modules voel ik mij getransformeerd in een vrouw die liefde voelt voor zichzelf en de mensen om mij heen. Ik voel dat ik er mag zijn en dat ik onzettend krachtig ben."- Christina de Jong 

Nog meer online cursussen

 

Meld je hier aan als je wilt betalen met Paypal of creditcard:

 

Meld je hier aan als je wilt overschrijven. Na je aanmelding stuur ik je een factuur en na betaling ontvang je de inloggegevens. Houd rekening met de tijd dat overschrijven kan kosten.

Algemene Voorwaarden 

0
Nieuwsbrief aanmelden

Nieuwsbrief

Meld je aan! Boeiende artikelen en een gratis ebook.
Online trainingen

Online trainingen

Schrijf je nu in voor de online trainingen!
Lees mijn weblog

Lees mijn artikelen

Ik schrijf regelmatig nieuwe artikelen.