31 dagen een archetype

 

Er zijn al meerdere reizen geweest en het is zo leuk om gezamenlijk steeds bezig te zijn met een thema. Er wordt veel gedeeld in het forum, wat het nog extra leuk maakt. 

Kijk in de agenda voor data

 Iedereen kent de archetypen wel vanuit de sprookjes: de heks, het onschuldige kind, de boze stiefmoeder, de held.
Arcehtypen zijn mensoverstijgende energieen die iedereen over de hele wereld herkent.
Archetypen hebben krachtige energieen en bepaalde archetypen lopen als een rode draad door ons leven. Ze zijn krachtige raadgevers maar sporen ons ook aan om te leven vanuit onze ziel.

Wanneer je gaat werken met archetypen, dan stap een een andere dimensie binnen. Een dimensie die niet grijpbaar is, die moeilijk in een hokje te stoppen is, maar die ons veel kan geven wanneer je er bewust mee gaat werken. 

Met SoulCollage® werken we ook met archetypen. Dit pakket is dus uitermate geschikt voor mensen die zich meer willen verdiepen in SoulCollage®. De archetypen zullen je andere ervaringen brengen dan bijvoorbeeld kaarten die over innerlijke persoonlijkheden gaan.

Er zijn oneindig veel archetypen en ik zal er daarvan 31 behandelen: ik vertel in het kort over een archetype, zal er hier en daar een kort verhaal bij doen en nog meer zodat je de archetype optimaal kunt ervaren.

Nog meer voorbeelden van archetypen zijn:

- de krijger

- de held

- de moeder

- de dood

 

Wat heb je nu aan deze informatie over archetypen? 

  • Je gaat door je te verdiepen in de archetypen die archetypen herkennen die een belangrijke functie hebben in je leven, hierdoor kunnen puzzelstukjes in je leven op zijn plaats vallen en krijg je meer inzicht in welk pad belangrijk is voor je om te lopen
  • Je kunt de archetypen gebruiken als persoonlijke adviseurs in je leven. Je kunt er vragen aan stellen. Dit werkt nog beter door er ook een SoulCollage® kaart van te maken
  • Wanneer je meer werkt met de archetypen kun je ze ook inzetten wanneer jij ze nodig hebt in je leven in bepaalde situatie. Ze kunnen je ondersteunen met hun energie
  • Je leert jezelf veel beter kennen
  • en het is een hele leuke en leerzame reis die jouw pad kan ondersteunen
  • Je verdiept je in het SoulCollage® proces
  • Je krijgt vel zin om SoulCollage® kaarten te maken


 
Je kunt ten aller tijden bij het pakket en ook later starten als je wilt. Of of af en toe eens een dag overslaan en het op een later moment lezen. Dat kan allemaal.
 
 
Hoe werkt het 
 
31 dagen een archetype is een online pakket. Elke dag komt er een module vrij die bij de desbetreffende dag hoort. Je ontvangt een inlogcode en wachtwoord bij aanmelding en je kunt er dan op elk moment bij. Het is niet ingewikkeld, het wijst zich vanzelf.
Ook is er een forum aan verbonden zodat je met andere deelnemers kunt communiceren: je kun ervaringen delen, vragen stellen, e.d.
 
 
Wat kost het? 
 
Het pakket kost 34,50 euro en daarvoor krijg je elke dag informatie over een archetype en toegang tot het forum.
Bevalt het pakket je niet? Stuur dan voor dag 3 een mail inclusief je Iban nummer, dan krijg je je geld terug.
Herhalers kunnen meedoen voor 19,50 (stuur even een mail naar info@life-creations.nl)
 
 
Ervaringen van deelnemers 
 
Ik vond de online training ‘31 dagen een archetype' erg leuk en inspirerend! Elke dag een ‘les met nieuw archetype' binnen krijgen, was al een feestje op zich. Heldere tekst, mooie beelden, foto's en aansprekende filmpjes maakten het helemaal áf. Het wat ‘stoffige' begrip archetype werd in een modern en zeer aansprekend jasje gestoken, het ging helemaal voor me leven. Ik ga in april weer meedoen, dan heb ik meer tijd om collages te maken én te delen. Ik kijk er nu al naar uit! 
- Welmoed van der Goot, advies en trainingsbureau de Japanse Tuin 
 
 
De laatste maand van 2014 werd een magische maand door de 31 dagen Archetype -reis die ik deed. Ieder dag weer benieuwd naar weer een ander archetype, naar het gevoel dat ik erbij had en vooral ook benieuwd naar de ervaringen van de andere deelnemers. Zo ontzettend mooi om -vanuit m'n eigen veilige, warme thuis- verbinding te hebben met andere vrouwen. Te weten dat zij met hetzelfde thema bezig waren, kaarten aan het maken en het proces ermee doen. De reis heeft me veel inspiratie gebracht; eindelijk eens de tijd genomen om me te verdiepen in archetypen, iets dat al lang op m'n verlanglijstje stond. Resultaat is dat ik heb ontdekt welke archetypen in mijn leven actief zijn en hoe ze mij kunnen helpen. Plus een hele stapel zielskaarten erbij, waar ik heel blij mee ben!
- Annemieke Tijmstra, coach, communicatieadvsieur, SoulCollage®-facilitator, www.visievijver.nl

 
Vond het prima verzorgt door jou, veel info en heel leuk om al je ervaringen op een forum te kunnen delen me de andere deelnemers.
- Trudy Dijkstra, coach, www.dehartspiegel.com 
 
 
 
Wanneer je het pakket via paypal of creditcard wilt betalen kun je je hier aanmelden


 
 
Wanneer je het pakket via overschrijving of vie Ideal wilt betalen, meld je hier dan aan
 
 

 

Nieuwsbrief aanmelden

Nieuwsbrief

Meld je aan! Boeiende artikelen en een gratis ebook.
Online trainingen

Online trainingen

Schrijf je nu in voor de online trainingen!
Lees mijn weblog

Lees mijn artikelen

Ik schrijf regelmatig nieuwe artikelen.