Hoe word jij wakker?

 

Hoe stap jij uit bed in de ochtend? Met veel plezier, of zie je weer tegen de dag op? Wat voor gedachten en emoties heb jij?
Hoeveel tijd neem jij voor jezelf? Ga je gelijk met dingen aan de slag die je niet leuk vindt? Of besteed je wat tijd aan jezelf?

Ik kan zelf wel geneigd zijn om gelijk aan de slag te gaan, zonder al teveel tijd aan mezelf te besteden. Ik moet dan gelijk al zoveel. Terwijl als ik mijzelf de ruimte geef om wat langer te slapen wanneer dat mogelijk is en 's ochtends eerst wat leuks ga doen voor mezelf, ik me veel lekkerder voel. Wanneer ik wakker word besteed ik aandacht aan mijn gedachten en zeg tegen mijzelf dat dankbaar ben voor mijn heerlijke bed, voor de nieuwe dag die verschenen is, voor alle fijne mensen die in mijn leven zijn. Dat ik blij ben met mijzelf.

Daarna eet ik en kijk ik een filmpje, trek 2 SoulCollage® kaarten en doe er een reading mee of bekijk een filmpje dat inspirerend is. Zo heerlijk om de dag te beginnen!
Ik ben er erg blij om dat ik mijn leven zo gecreeerd heb dat ik deze dingen kan doen. Wanneer je de ruimte niet heb, stap dan wat eerder uit bed, het is zeker de moeite waard!
Een andere optie is om je leven te veranderen zodat jij de ruimte en tijd voor jezelf hebt. Geloof je niet dat dat kan? Maak dan een vrijblijvende afspraak met mij om naar opties te gaan kijken.

Louise Hay heeft me geinspireerd om hier meer aandacht aan te besteden met haar boek: je kunt een buitengewoon leven creeren. 

 

Nieuwsbrief aanmelden

Nieuwsbrief

Meld je aan! Boeiende artikelen en een gratis ebook.
Online trainingen

Online trainingen

Schrijf je nu in voor de online trainingen!
Lees mijn weblog

Lees mijn artikelen

Ik schrijf regelmatig nieuwe artikelen.