Leef je levensmissie!

 

Ik geloof dat we als ziel hebben gekozen om iets in dit leven te komen doen. Ik ben ervan overtuigd dat we een missie hebben in dit leven. Een doel dat ervoor zorgt dat we groeien, onszelf uitrekken en dat voor anderen ook bevorderlijk is.

Wanneer je je levensmissie helder hebt, dan kun je met focus in je leven je pad lopen. Je weet waar je naartoe wilt. De synchroniciteit (dit zijn "toevallige" gebeurtenissen) wordt sterker, je trekt gebeurtenissen aan die bij je levensmissie horen, je voelt je passie en het stroomt.
Een levensmissie is vaak niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor anderen. Het is iets waarmee je ook anderen dient.

Wanneer je aan je missie denkt, word je blij, je voelt opwinding, maar het kan ook zijn dat je angst voelt, dat je geblokkeerd raakt, dat je ratio je alle kanten opstuurt om je missie maar niet te hoeven uitvoeren.
Ik zie vaak dat mensen die niet hun pad volgen, geen sprankeling hebben, ze lopen als het ware slaapwandelend rond in het leven. Ze zitten vol met angsten en blijven zitten waar ze zitten omdat dat veilig is.
Je levensmissie uitvoeren kan een bijzonder interessant pad zijn, een avontuur! Een spannende reis waarin je je eigen potentie leeft, waarin je steeds uit je comfortzone stapt en je grenzen verlegt. Een leven dat betekenis heeft en waarin je anderen weer inspireert om hun missie te leven. Je wordt een voorbeeld.

Het kan zijn dat het eerst nodig is om goed voor jezelf te leren zorgen, van jezelf te houden voordat je je levensmissie kunt uitvoeren. Het van jezelf houden en in je kracht gaan staan is de basis voor jouw missie.
Misschien denk je wel: "ja, maar ik ben niet zo groot en bijzonder", maar dat ben je wel! Iedereen heeft het in zich. De reden waarom mensen het niet leven is doordat ze in hun verhalen blijven hangen over het leven, vast blijven zitten aan de identiteit die ze aangenomen hebben. Vraag je jezelf wel eens af of het allemaal waar is?

Neem eens het voorbeeld van bijzondere mensen als Nelson Mandela of de Dalai Lama, deze mensen leven hun missie en jij bent net zo bijzonder als zij! We hebben allemaal de potentie in ons om te gaan stralen, om ons licht te schijnen op de wereld. De eerste stap die je kunt nemen is het geloven in jezelf en dan jezelf open te stellen voor de signalen die op je pad gaan komen ,die te maken hebben met je levensmissie.

Wil je weten welke volgende stappen er zijn om je levensmissie te ontdekken? Kom dan naar de workshop Vind je missie! Wanneer je liever alleen wilt kijken naar je levensmissie, dan kan dat ook in een coachingstraject of een VIP workshop.

Nieuwsbrief aanmelden

Nieuwsbrief

Meld je aan! Boeiende artikelen en een gratis ebook.
Online trainingen

Online trainingen

Schrijf je nu in voor de online trainingen!
Lees mijn weblog

Lees mijn artikelen

Ik schrijf regelmatig nieuwe artikelen.