Financiele overvloed

 

Geld is iets wat we dagelijks nodig om te kunnen overleven in deze maatschappij, en velen worstelen met dit thema. Velen leven in schaarste, hebben niet genoeg en stress over hoe de komende maand weer rond te komen.
Daarnaast willen we allemaal ook dingen doen die geld kosten, en als er niet genoeg geld is, dan kun je die dingen niet doen. Geld is belangrijk maar ook één van de grootste problemen in ons leven.

Geld is energie, je kunt ook het geld laten stromen naar jou. Maar wat houdt het tegen?
Jouw gedachten over jezelf en over geld bepalen in grote mate je schaarste of overvloed. Vele mensen maken zichzelf klein, hebben minder eigenwaarde, vinden dat ze het niet waard zijn om veel geld te verdienen. Ze hebben niet voldoende vaardigheden, zien er niet goed genoeg uit, de ander kan het toch beter, bla, bla, bla. Allemaal overtuigingen over onszelf die niet waar zijn. Wij zijn fantastische wezens met oneindig potentieel! We kunnen zoveel meer dan dat we denken! Jij bent zo ontzettend veel waard, zou willen dat je dat zou kunnen zien!

Iedereen staat in verbinding met het universum, we zijn allemaal één. Met jouw gedachten en gevoel creëer jij ook jouw werkelijkheid. Dit gebeurt doordat het universum dit oppikt en het naar je brengt wat jij denkt. Als je veel negatieve gedachten hebt, dan krijg je daar meer van, denk je positief en focus jij je op wat je wilt, dan komt dat naar je toe.

Vaak zijn we bezig met wat we niet willen in plaats van wat we wel willen. Ik zie ook dat klanten veel meer moeite hebben met het formuleren wat ze nu precies willen, dan wat ze niet willen. Door te focussen kun je helder zijn over wat je wilt en kan het universum het sneller naar je toe brengen.
Focus op wat je wilt bereiken met het geld: wat geeft het hebben van geld je? En wat wil je ermee doen? Hoe voelt dat om dat te kunnen doen? Als je je daar op focust, zul je het sneller aantrekken dan dat je bijvoorbeeld denkt aan dat je een ton per jaar wilt verdienen.

In mijn onderzoek en mijn ervaringen met betrekking tot geld kwam ik veel tegen. Om je geldstroom te veranderen in positieve zin ben ik tot een rijtje van 7 punten gekomen. Deze punten brengen je naar financieel overvloed.

1.Bewustzijn van belemmerende gedachten en weerstanden
2.je gedachten focussen op wat jij wilt, maak een affirmatie
3.geloven dat het naar je toekomt, vertrouwen!
4.focussen op je gevoel, hoe wil je je voelen als je het krijgt wat je wilt?
5.nieuwe gewoontes aanleren
6.Dingen doen waar je blij van wordt
7.creëer een balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke: inzetten en loslaten + ontvangen

 

Wil je meer weten over het creeren van jouw financiele overvloed en wil je methodes aangereikt krijgen in hoe je dit voor jezelf kunt realiseren? Maak dan een afspraak voor een inspiratiesessie of doe mee aan de SoulCollage workshop met het thema Geld in je leven .

Nieuwsbrief aanmelden

Nieuwsbrief

Meld je aan! Boeiende artikelen en een gratis ebook.
Online trainingen

Online trainingen

Schrijf je nu in voor de online trainingen!
Lees mijn weblog

Lees mijn artikelen

Ik schrijf regelmatig nieuwe artikelen.