Soulfullness

Thema: overgave aan het leven

Op een deel van je leven heb je invloed, je kunt zelf keuzes maken, besluiten nemen om bepaalde dingen wel of niet te doen. Op een ander deel van je leven heb je geen directe invloed. Het leven brengt je mooie en minder mooie dingen.
Bij dit laatste gaat het erom hoe je met de dingen omgaat die gebeuren in je leven. We hebben vaak veel weerstand op dingen die gebeuren maar waarvan we niet willen dát ze gebeuren. We gaan zitten mokken, klagen, weerstand bieden en vooral niet voelen wat het met ons doet. Daarmee maak je het voor jezelf alleen maar moeilijker en sla je spanning op in je lichaam. Je trekt daarmee ook meer negativiteit aan.
De kunst is om alles te verwelkomen in je leven wat ook maar komt. Zeg op dat moment bijvoorbeeld tegen jezelf, er is wat er is. En hoe kun je dat niet beter doen dan in verbinding staan met je ziel?
Het besef van dat het jouw persoonlijkheden zijn die reageren op wat er gebeurt, niet jij, is van essentieel belang. Jij bent niet je persoonlijkheden, maar wie ben je dan wel?

Handout bestellen

Voor oefeningen en meer uitleg kun je de handout bestellen voor €2,50.
Maak €2,50 over op 5145538 tnv Life Creations o.v.v. handout Overgave aan het leven. Let op: vermeld ook je e-mailadres, anders kan ik het niet toesturen. Je krijgt dan een PDF toegestuurd.

Je kunt ook meedoen met de Soulfullness avonden, hier vind je meer informatie.

Voor meer informatie of verdere ondersteuning kun je contact opnemen met Lucy Schaaphok
tel.nr 06-42546969 e-mail: info@life-creations.nl  

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Life Creations en ontvang gratis de handout: Aandacht verandert je leven 

Nieuwsbrief aanmelden

Nieuwsbrief

Meld je aan! Boeiende artikelen en een gratis ebook.
Online trainingen

Online trainingen

Schrijf je nu in voor de online trainingen!
Lees mijn weblog

Lees mijn artikelen

Ik schrijf regelmatig nieuwe artikelen.