Stap uit de vicieuze cirkel met je praktijk

 

Probeer je van alles, maar komt je praktijk niet van de grond? Dit kan aan vele zaken liggen maar ik kom vaak een aantal algemene punten tegen bij klanten die hier tegenaan lopen.

 

  1. jezelf niet op waarde schatten
    Vaak weten zzp-ers zich niet op waarde te schatten. Een van de grootste fouten die zzp-ers maken is hun kwaliteiten en de resultaten die ze boeken niet concreet te omschrijven. Coaches en therapeuten komen vaak niet verder dan dat ze anderen helpen bij het vinden van het geluk in hun leven, of dat ze beter in hun vel komen wanneer ze bij hun komen. Maar iedere coach bied dit aan. Wat is de extra waarde die jij biedt wanneer ze bij jou komen? Wat is het resultaat wanneer ze bij jou de deur uitlopen?

  2. Teveel dingen tegelijk doen
    Zelf ben ik hier een ster in, maar sinds ik mij meer focus op 1 ding, zie ik dat het resultaat geeft. Heel lang ben ik eigenwijs geweest en wilde ik datgene doen waar ik zin in had. Door helder te maken voor je klant wat jij doet, onthouden ze het beter. Hoe meer je doet, hoe minder ze het onthouden en ben je vaag ergens in hun hoofd aanwezig. Maak dus een keuze en bouw eerst 1 ding goed uit

  3. Denken het allemaal alleen te kunnen
    Jarenlang heb ik alleen mijn bedrijf opgebouwd, maar ik liep vervolgens tegen mijn eigen blokades aan, mijn eigen blinde vlekken. Ik besloot om ervaringsdeskundigen in te huren en dat heeft voor mij grotere stappen opgeleverd. Wanneer je leert van iemand die een paar stappen voor jou is, dan kun je zelf ook flinke stappen maken. Investeren in jezelf is van groot belang om te kunnen groeien!

 

Durf jij nieuwe stappen te zetten?

Steeds vaker vragen mensen mij advies over het opzetten van hun praktijk, over hoe de omzet te vergroten en hoe de goede stappen te zetten. Ik mag mij gelukkig rekenen dat ik een volledig inkomen haal uit mijn bedrijf en dat wens ik anderen ook. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden en in al die valkuilen te stappen waar ik in ben gestapt. Ben je het zat in in een vicieuze cirkel rond te stappen? Weet je het niet meer? Kun je niet de goede formule vinden voor een beter inkomen? Dan is de Bloeiende praktijk in 5 stappen een uitgelezen kans om grote stappen te zetten in jouw bedrijf en je inkomen.  

 

Maak er een succes van!

 

Hartelijke groeten,

Lucy Schaaphok

 
 

 

Nieuwsbrief aanmelden

Nieuwsbrief

Meld je aan! Boeiende artikelen en een gratis ebook.
Online trainingen

Online trainingen

Schrijf je nu in voor de online trainingen!
Lees mijn weblog

Lees mijn artikelen

Ik schrijf regelmatig nieuwe artikelen.