Wat zou je doen als...

 

Tijdens mijn workshops en trainingen kom ik er steeds meer achter dat mensen zich weinig richten op hun dromen, op hun doelen. Ze leven hun leventje en durven niet uit hun comfort-zone te stappen. Dit is eigenlijk heel erg zonde omdat ieder mens zoveel potentieel in zich heeft en dus zoveel kan! Dit betekent ook dat iedereen de mogelijkheid heeft om een leven te leiden vol passie en vreugde en leuke dingen doet, waarmee ook inkomen gegenereerd kan worden.

De één vind het gemakkelijk om grote veranderingen aan te brengen in het leven dan de ander en dat is helemaal oké, maar als je niet tevreden bent met je leven, begin dan in ieder geval met een klein stapje richting je droom. De eerste stap is altijd het bewustworden van wat er leeft, wat vind je niet leuk en hoe zou je het dan wel willen? Dit is een veilige stap, omdat je nog niets hoeft te doen, je hoeft er alleen maar over na te denken en je fantasie de vrije loop te laten gaan. Als je bijvoorbeeld niet tevreden bent met je baan en je wilt er eigenlijk niet meer werken, kijk dan eens naar wat je dan wel zou willen. Wil je een andere baan met meer vrijheid en leukere collega's? Of droom je er eigenlijk al heel lang stiekem over om voor jezelf te beginnen? 

Formuleer dan vervolgens voor jezelf wat je wilt, maak een affirmatie: ik heb een baan met veel vrijheid en leuke collega's, of ik heb een succesvol bedrijf waarin ik ligfietsen verkoop. Formuleer je affirmatie altijd in het heden, het is er nu al, jij hoeft het alleen nog maar bewust te worden en je er voor te openen.

Na het formuleren van jouw droom komt het besluit, je neemt het besluit om het echt te gaan doen. Dit is een hele belangrijke stap! Wanneer je dit besluit neemt, kan het gaan stromen, er kunnen wonderlijke dingen ontstaan. Blijf vooral open staan om de signalen die op je pad komen te kunnen ontvangen.

Visualiseer vervolgens dagelijks even 5 minuten jouw droom, alsof je er al middenin staat, alsof het er nu al is. Voel hoe dat voelt om je doel al verwezenlijkt te hebben.

Weet je eigenlijk niet wat je wilt? Stel jezelf dan eens de volgende vraag: "wat zou je doen als je van tevoren wist dat het zeker zou slagen?"

Vind je het lastig om zelf dit stappenplan te doorlopen? Kom dan langs voor een coachingssessie (of coachings via bijv. skype) waarin ik je help om je te focussen en voor je droom te gaan.

Bel dan naar 06-42546969 of mail naar info@life-creations.nl

Lees meer artikelen

Nieuwsbrief aanmelden

Nieuwsbrief

Meld je aan! Boeiende artikelen en een gratis ebook.
Online trainingen

Online trainingen

Schrijf je nu in voor de online trainingen!
Lees mijn weblog

Lees mijn artikelen

Ik schrijf regelmatig nieuwe artikelen.