Soulfulness

Thema: Je afstemmen op je zielspad

Je bent op deze wereld gekomen om iets te doen in dit leven. Je hebt voor een bepaald pad gekozen al voordat je geboren bent. Je hebt al met andere zielen afgesproken dat je een bepaald leven met elkaar deelt en wat voor soort ervaringen je elkaar gaat geven.

Ervaren

Als onderdeel van alles dat is, de bron, het universum wil jij graag een ervaring hebben op aarde als ziel. Op aarde heerst de dualiteit, er is pijn en jij als ziel wil specifieke ervaringen hebben. Als ziel heb jij een bappls leven gekozen, een leven waarin jij als ziel veel kunt leren. Vanuit de ziel bestaat er geen goed of fout, alleen maar ervaring.

Wat is spiritueel?

Onder de mensen die zich met spiritualiteit bezighouden is vaak de algemene gedachte dat het dus ook spiritueel moet zijn en hebben ze vaak een vaststaand idee van wat spiritueel is. Veel mensen zijn heel spiritueel maar benoemen het niet zo, ze houden zich ook niet bezig met een spiritueel leven. Een automonteur kan bijvoorbeeld heel spiritueel zijn. Hij staat voor een auto waar iets aan mankeert en weet binnen een paar seconden intuïtief het mankement te vinden. Het automonteurschap is zijn zielspad en wellicht het helpen van mensen hiermee.
Wat ik hiermee wil zeggen is dat zielspaden ontzettend veel uiteen kunnen lopen en dat het belangrijk is om vastomlijnde gedachten hieromtrent los te laten.

Missie

Iedere ziel heeft een missie meegenomen in dit leven. Als je je missie weet, dan kun je heel veel dingen die je nu doet loslaten en focussen op wat jij hier komt doen. Je keuzes zullen gemakkelijker worden.
Een missie is geen doel dat bereikt kan worden, maar iets wat je hele leven voortduurt. Je kunt bijvoorbeeld de missie hebben om een voorbeeld te zijn van onvoorwaardelijke liefde, dit blijf je doen tot je dood. Als je als doel hebt om een goedlopend bedrijf op te zetten, dan is het niet je missie. Als je dit bereikt heb, dan betekent het dat je leven daarna niet veel inhoud meer heeft.
Als je dingen doet die bij je zielspad horen, dan ga je stromen, dan word je blij. Ken je van die momenten dat je de tijd vergeet en dat je het heel erg naar je zin hebt?

Handout bestellen

Voor oefeningen en meer uitleg kun je de handout bestellen voor €2,50.

Maak €2,50 over op 5145538 tnv Life Creations o.v.v. handout relaties. Let op: vermeld ook je e-mailadres, anders kan ik het niet toesturen. Je krijgt dan een PDF toegestuurd.

Je kunt ook meedoen met de Soulfullness avonden, hier vind je meer informatie. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Life Creations en ontvang gratis de handout: Aandacht verandert je leven 

Nieuwsbrief aanmelden

Nieuwsbrief

Meld je aan! Boeiende artikelen en een gratis ebook.
Online trainingen

Online trainingen

Schrijf je nu in voor de online trainingen!
Lees mijn weblog

Lees mijn artikelen

Ik schrijf regelmatig nieuwe artikelen.