Soulfullness

Thema: relaties

Relaties zijn de grootste uitdagingen in ons leven. Relaties kan gaan over liefdesrelaties maar ook over vriendschappen en familie.
We hebben zelf voor een groot deel in de hand hoe onze relaties zijn door bewust te zijn van onze emoties ten gevolge van de relaties. Wij kiezen er zelf voor (bewust of onbewust) om op een bepaalde manier te reageren en daarmee ook welke emoties we zullen hebben. Neem het heft in eigen handen en creeër liefdevolle relaties in je leven!

Oordelen

we hebben allemaal wel ons oordeel klaar over de ander. Deze oordelen zeggen vaak meer over jezelf dan over de ander. Je projecteert veelal je eigen schaduwstukken op een ander. Helaas trek je jezelf op deze wijze de negativiteit aan, je energie daalt en je gaat je minder goed voelen. De enige manier om hier los van te komen is je eigen oordelen te onderzoeken. Wat zijn je overtuigingen wat betreft het geheel?
Laat het denken vanuit goed en fout los. Mensen doen dingen omdat ze ze doen, haal het oordeel ervan af. Als je een bepaalde eigenschap ziet bij een ander die je niet bevalt, kun je ook eens kijken naar hoe deze eigenschap misschien op een goede manier werkt voor deze persoon.

De ander vrijlaten

Van iemand houden zonder verwachtingen, zonder dat de ander moet veranderen is de mooiste relatie die je maar kunt hebben. Maar o, wat is dat lastig! We willen graag dat iemand meewerkt aan het ideale plaatje dat jij van de relatie hebt. Het is van groot belang dat je ideale plaatjes loslaat en leeft vanuit wat er in het hier en nu en tussen jou en de ander is. Je afstemmen op elkaar is een grote kunst, maar zo heerlijk als het lukt!

Online training SoulFulness

Wil je meer weten over dit thema en andere thema's? Volg dan je online training SoulFulness.

 

Voor meer informatie of verdere ondersteuning kun je contact opnemen met Lucy Schaaphok
tel.nr 06-42546969 e-mail: info@life-creations.nl


 

 

Nieuwsbrief aanmelden

Nieuwsbrief

Meld je aan! Boeiende artikelen en een gratis ebook.
Online trainingen

Online trainingen

Schrijf je nu in voor de online trainingen!
Lees mijn weblog

Lees mijn artikelen

Ik schrijf regelmatig nieuwe artikelen.