Soulfullness

Thema: overtuigingen

Worden je overtuigingen gevormd door je ervaringen, of ervaar je datgene waarvan je overtuigd bent?

Zijn we zelf verantwoordelijk voor hoe ons leven verloopt? Stappen we volledig in de creatie, in onze identiteiten en vergeten wie wij zijn? Worden je ervaringen beïnvloed door wat je gelooft?

We vereenzelvigen ons vaak met onze overtuigingen. We denken deze te zijn. Maar wat als je zegt, ik heb overtuigingen, wie is dan degene die de overtuigingen heeft?

Bij veel mensen zie je dat waar ze in geloven (de overtuigingen die ze hebben) ook werkelijkheid wordt. We denken dat onze overtuigingen waar zijn. Maar zijn ze wel waar?

Op het moment dat mensen helder krijgen dat ze grotendeels hun leven zelf vormgeven zijn het geen slachtoffers meer, maar gaan het leven onderzoeken.

Overtuigingen bepalen

Je fysieke realiteit wordt bepaald door je emoties en gedachten. Emoties ontstaan weer door gedachten. Dit gaat zo snel, dat we het niet doorhebben. De gedachten flitsen zo snel voorbij dat we ze niet opmerken en heel snel daarop volgen al de emoties.
Kijk maar eens naar een kind dat valt. Als er niemand in de buurt is staat het op en gaat verder met de dingen die hij deed. Maar als er wel iemand in de buurt is, kijkt het hoe het gaat reageren. Valt er ergens iets te halen? Het ziet zijn moeder en begint te huilen. We zijn zo geconditioneerd in onze gedragingen dat we er niet eens van bewust zijn.

Overtuigingen veranderen

Om je realiteit te veranderen moet je dus je overtuigingen veranderen.

Je kunt ook meedoen met de Soulfullness avonden, hier vind je meer informatie. 

Handout bestellen

Voor oefeningen en meer uitleg kun je de handout bestellen voor €2,50.
Maak €2,50 over op 5145538 tnv Life Creations o.v.v. handout Overtuigingen. Let op: vermeld ook je e-mailadres, anders kan ik het niet toesturen. Je krijgt dan een PDF toegestuurd.

Voor meer informatie of verdere ondersteuning kun je contact opnemen met Lucy Schaaphok
tel.nr 06-42546969 e-mail: info@life-creations.nl 

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Life Creations en ontvang gratis de handout: Aandacht verandert je leven 

Nieuwsbrief aanmelden

Nieuwsbrief

Meld je aan! Boeiende artikelen en een gratis ebook.
Online trainingen

Online trainingen

Schrijf je nu in voor de online trainingen!
Lees mijn weblog

Lees mijn artikelen

Ik schrijf regelmatig nieuwe artikelen.