Workshop Vind je missie!

 

De weken vliegen voorbij, zeker in deze drukke tijden. Soms kun je het gevoel hebben dat het leven jou leidt in plaats van andersom. Er is weinig tijd voor jezelf, het dagelijkse leven slokt je op. Toch is het heel erg belangrijk om naar binnen te gaan. Belangrijk om contact te maken met jezelf, in je basis te blijven. Om te focussen op waar jij heen wil.
Wanneer je dit meer doet, zul je een steeds sterkere verbinding maken met jouw 'zelf", je ziel, datgene wie jij in wezen bent.
Vanuit je "zelf" kun je dan veel meer je leven gaan leiden, vanuit je hart, vanuit je bezieling. Door dit te doen, zullen een hoop problemen in je leven oplossen, je komt in minder verhalen terecht met anderen, weet beter wat je grenzen zijn en je zult nog meer vanuit vreugde en liefde leven.

Herken je iets in dit verhaal? Dan is is het de komende tijd een mooie periode om je te bezinnen op wat nu belangrijk is voor jouw leven. Een mooie manier om hiermee bezig te zijn is met de workshop "vind je missie!"  Deze workshop is eerder gegeven en met veel enthousiasme ontvangen. Er viel een kwartje bij de deelnemers, die veel beter wisten wat ze te doen stond na het volgen van deze workshop.

Als je leeft vanuit je ziel, kun je je aandacht sturen, ben je volledig in het NU en ervaar je negatieve gebeurtenissen vanuit een heel ander perspectief. Deelnemers geven aan meer rust te ervaren door te weten wat hun pad is.

Voor wie is deze dag geschikt?

- mensen die meer geluk in hun leven willen
- mensen die meer innerlijke rust willen
- mensen die meer aandacht aan zichzelf willen besteden
- mensen die bewuster willen worden
- mensen die willen loslaten
- mensen die krachtig willen zijn
- mensen die meer liefde in hun leven willen

Locatie: Goutum (Leeuwarden)
Prijs: bij aanmelding en betaling voor 1 novemberi 69,- euro, daarna €79,-. Incl koffie en thee, exclusiek lunch, iedereen brengt iets mee voor de gezamenlijke maaltijd

Datum: 12 november 2013
Tijd: van 11.00 tot 17.00 uur
Aanmelden: Meld je aan middels onderstaande aanmeldformulier

De algemene voorwaarden vind je hier

0
Nieuwsbrief aanmelden

Nieuwsbrief

Meld je aan! Boeiende artikelen en een gratis ebook.
Online trainingen

Online trainingen

Schrijf je nu in voor de online trainingen!
Lees mijn weblog

Lees mijn artikelen

Ik schrijf regelmatig nieuwe artikelen.