Soulfullness

De meeste mensen leven vanuit onze geest en hebben weinig tot geen contact met onze ziel. Ons bewustzijn is nog niet ver genoeg gevorderd, maar in deze tijd gaat dat bij vele mensen in een razend tempo. Tijdens deze avonden doen we meditaties en oefeningen om dichter bij onze ziel te komen.
Het zijn losse avonden (eens in de 2 weken) en voor elke avond kun je je weer apart opgeven.

Als je leeft vanuit je ziel, kun je je aandacht sturen, ben je volledig in het en en ervaar je negatieve gebeurtenissen vanuit een heel ander perspectief.

Voor wie zijn deze avonden geschikt?

- mensen die meer geluk in hun leven willen
- mensen die meer innerlijke rust willen
- mensen die meer aandacht aan zichzelf willen besteden
- mensen die bewuster willen worden
- mensen die willen loslaten
- mensen die krachtig willen zijn
- mensen die meer liefde in hun leven willen

Wat gaan we doen?

Elke avond heeft een thema waarmee we aan de slag gaan. Jij kunt zelf met een thema komen waarmee je aan de slag wilt gaan zodat je meer inzicht en transformatie kunt hebben. We doen oefeningen, onderzoek, visualisaties en meditaties.

Locatie: Ipe Brouwersteeg 59A Leeuwarden
Prijs: 25 euro
Aanmelden: Meld je voor elke avond opnieuw aan middels onderstaande aanmeldformulier
Data: dinsdags
Tijd: van 19.30 tot 21.30 uur

1 maart: Thema: aandacht. Om meer in contact te komen met je ziel, is het nodig om je te kunnen concentreren, om je aandacht te kunnen sturen. Je niet van de wijs te laten brengen door je gedachten.
15 maart: Thema: overtuigingen onderzoeken: Je overtuigingen, je gedachten bepalen grotendeels hoe jij je voelt. Jij als ego. Je bent niet je overtuigingen, je hebt ze. Je ziel heeft geen overtuigingen, die is.
29 maart: Thema: Contact maken met je lichaam: door meer in je lichaam, je eigen centrum te zijn, voel je meer innerlijke rust. Je lichaam geeft signalen over wat goed voor je is en wat niet. Door meer in contact te zijn met je lichaam, is het eenvoudiger om in contact met je ziel te komen.
26 april: Thema: Gronden: je basischakra draagt je in je leven. Je creëert een basi in jezelf. We maken contact met de aarde en jouw basis maken we sterker. Hoe je in contact komt met je basis, hoe gemakkelijker het contact met je ziel is.
10 mei: Thema: Overgave aan het leven: we bieden vaak weerstand aan wat er gebeurt in ons leven, door meer in het nu te zijn en je over te geven aan wat er is, zil je meer innerlijke rust ervaren. DIt wil niet zeggen dat je passief bent en alles maar laat gebeuren. Het universum brengt jou wat je nodig hebt in het leven.
24 mei: thema: Relaties: Hoe staan we in relatie tot anderen? Verwachtingen loslaten, meer bij jezelf zijn, jezelf geven wat je nodig hebt. Genieten van wat er is tussen jou en de ander, ander vrij laten. Vanuit zielscontact verbinding hebben.
7 juni: Thema: Je afstemmen op je zielspad: door je meer af te stemmen, zal het leven vloeiender gaan en ervaar je meer vreugde
28 juni: Thema: Een magneet worden voor wat jij aan wilt trekken: inzicht krijgen hoe dit werkt, in hoe jij het tegenhoudt en leren hoe je dingen of mensen aan kunt trekken. Zomerzonnewende vieren
5 juli: Thema: In contact zijn met de natuur: Jij bent een onderdeel van de natuur, door in verbinding te staan met de natuur word je gevoed en geheeld en zul je ervaren dat alles goed is zaols het is. We gaan deze avond de natuur in, lekker buiten! Lees hier meer over de locatie
19 juli: Thema: Creatiekracht: We zijn oneindig groots en vaak maken we onszelf klein. Contact maken met je eigen creatiekracht, loslaten van overtuigingen hoe het zou moeten en je eigen authenticiteit vinden.
25 juli: Thema: In contact zijn met de natuur: Jij bent een onderdeel van de natuur, door in verbinding te staan met de natuur word je gevoed en geheeld en zul je ervaren dat alles goed is zaols het is. We gaan deze avond de natuur in, lekker buiten! Lees hier meer over de locatie

 

Reacties van deelnemers

Lees hier meer over de thema's in artikelen

Geef je hier op:

0
Nieuwsbrief aanmelden

Nieuwsbrief

Meld je aan! Boeiende artikelen en een gratis ebook.
Online trainingen

Online trainingen

Schrijf je nu in voor de online trainingen!
Lees mijn weblog

Lees mijn artikelen

Ik schrijf regelmatig nieuwe artikelen.