Reacties van deelnemers

"I took an art class from Lucy and I am very proud of the work that I created under her guidance. She has a wonderful way of encouraging your work while at the same time allowing you to express yourself in your own way. It was a wonderful class."
- Matthew Rogers 

"het heeft invloed op mijn dagelijkse leven, ik kan meer op mijn intuïtie vertrouwen en voel me zekerder van mezelf"

"Het heeft me weer meer plezier in het schilderen gebracht, het heeft mij meer laten loslaten in het schilderen en spelen in het schilderen gegeven, meer mijn eigen vingerafdruk laten neerzetten"

"de sterkste punten vind ik dat je weer leert spelen, niet bang te zijn om ‘fouten' te maken, dichter bij jezelf komen, plezier maken"

"sterke punten: de ongedwongenheid van de cursus, dat je mag zijn wie je bent. Schilderervaring is niet nodig,het maakt niet uit."

"Lucy, heel erg bedankt voor je ZIJN!!!!!!"

"het heeft mij nieuwe inzichten gegeven in mijn persoonlijk proces, op dit moment in mn leven"

"Bewondering en respect voor je stil zijn , juist dat is wat (soms) tot heling leidt. Op de momenten dat je er wel voor kiest om woorden te gebruiken, zijn ze naar mijn idee, erg goed gekozen!"

"Erg verrassend, wat er aan inzichten en processen voorbij komt, tijdens het schilderen, zonder dat je daar moeite voor hoeft te doen"

"Het heeft me een nieuwe manier om ‘mezelf uit te drukken' gebracht en me bewust gemaaktvan een aantal aannames. Het heeft me meer zelfvertrouwen, durf en plezier gebracht"

"bij jou had ik altijd het gevoel er helemaal te mogen zijn, dat je me gewoon zág/accepteerde en waardeerde zoals ik ben"

"ik heb voor het eerst ervaren dat ik niet aan het denken was"

"ik ervoer veel vrijheid tijdens het schilderen"

"inspirerend om samen met anderen zo in stilte te werken"

"ik heb er steeds weer zoveel zin in om te gaan schilderen"

Nieuwsbrief aanmelden

Nieuwsbrief

Meld je aan! Boeiende artikelen en een gratis ebook.
Online trainingen

Online trainingen

Schrijf je nu in voor de online trainingen!
Lees mijn weblog

Lees mijn artikelen

Ik schrijf regelmatig nieuwe artikelen.