Ervaringen van deelnemers aan de SoulCollage® retraite

 

Het waren mooie dagen afgelopen zomer, de SoulCollage® retraitedagen in het sfeervolle Centrum Helios in Heerde. Voor mijzelf was het een tweede en verdiepende kennismaking met SoulCollage® na een online workshop van Lucy enkele maanden eerder. Het creatieve en intuïtieve proces van het kaarten maken vind ik heel leuk om te doen en het is zeer ontspannend. En je maakt wat moois, al is dat niet het eerste doel.

Het "lezen" van de kaarten daarna vond ik ook een bijzondere ervaring, waarbij verrassende en soms heel verhelderende aspecten van je onder- (of boven-?) bewustzijn naar boven komen en je nieuwe inzichten krijgt. Mooi om raad te krijgen van je eigen Ziel of Hogere Zelf.

Lucy begeleidde het hele proces op een zeer prettige manier, rustig en inspirerend... dankjewel!

- Marja v.d. S. 


De retraite was voor mij een mooie manier om me te verdiepen in het SoulCollage® proces. Ik was er voor mezelf thuis mee begonnen aan de hand van de online workshop. Dat was goed genoeg om enthousiast van te worden, maar omdat ik niet alles begreep ( hoe zit het met de verschillende groepen, op wat voor manieren kun je de kaarten gebruiken enz.) zocht ik toch naar een manier om meer ervaring op te doen en het beter te ' doorgronden'. Door de retraite heb ik besloten om ermee te gaan werken. Het met anderen te gaan delen. Mijn volgende stap is dus de facilitatortraining.
Het verblijf was fijn. Eten goed verzorgd (ook mbt mijn dieetwensen). Vond het prettig dat we met een klein groepje waren. Het heeft ook absoluut meerwaarde om het proces met anderen samen te doen naast het alleen doen.  Jouw begeleiding heb ik als prettig ervaren. 

- M.M.


Zoals ik de SoulCollage®-retraîte heb beleefd:

De SoulCollage®-retraîte in augustus 2014 was voor mij een uitnodiging om weer bij mezelf te komen, na een hectische periode. Het bood me de ruimte en de rust om naar de vergeten en verborgen delen van mezelf te kijken. Ik kon in m’n eigen innerlijke wereld zijn en tegelijkertijd in verbinding met bondgenoten (mooie vrouwen, krachtige archetypen en ontroerende chakra-dieren). Er was voelbare compassie, voor elkaar en compassie van mijn Zelf voor wie ik ben. Wat daarbij erg hielp waren de liefdevolle en ondersteunende antwoorden op mijn vraag bij de uitgebreide reading met vier kaarten. Het gaf me het vertrouwen dat het goed komt, dat het goed ìs. Ik ging naar huis met nieuwe levenslust en heb kort daarna mijn Zielsessentie-kaart gemaakt. Heel blij mee! 

- Annemieke Tijmstra - coach bij Visievijver 

Nieuwsbrief aanmelden

Nieuwsbrief

Meld je aan! Boeiende artikelen en een gratis ebook.
Online trainingen

Online trainingen

Schrijf je nu in voor de online trainingen!
Lees mijn weblog

Lees mijn artikelen

Ik schrijf regelmatig nieuwe artikelen.